Despre Noi

Tectonic Green Energy

Domeniul principal de activitate il constituie comercializarea centralelor termice,echipamentelor de instalatii de climatizare, incalzire si ventilatie. Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.

Scopul nostru este orientat spre client și spre servicii de înaltă calitate, un flux constant de informații între clienții noștri și specialistiii noștri.

Comercializarea si montarea de centrale termice

Service centrale termice si aparate de aer conditionat

Autorizatii de functionare si verificari tehnice periodice conform ISCIR (AF si VTP) pentru toata gama de putere termica la centralele termice.

Societatea noastra este specializata si orientata in vanzarea unei largi game de centrale termice,solutii de incalzire, climatizare, ventilatie, echipamente pentru energie verde, obiectivul nostru fiind dintotdeauna acela de a le oferi clientilor cele mai noi si profesioniste solutii in domeniu, astfel castigandu­le acestora respectul si fidelitatea.

Deoarece colaboram cu marci de renume din domeniul instalatiilor, calitatea produselor pe care le comercializam reprezinta cartea noastra de vizita.